Vi är så nöjda med vår badrumsrenovering

Nu är det nytt år och det här året slipper vi duscha i ett gammalt slitet badrum. För bara några veckor sedan, i början av december så blev äntligen badrummet färdigt. Vi hade pratat om ett tag att vi borde anlita något företag som kan vara behjälplig när det kommer till badrumsrenovering i Eskilstuna och efter lite efterforskning kom vi fram till att vi skulle vända oss till ett företag i denna bransch som hade fått så många goda omdömen och recensioner och vi är så glada att vi vände oss till just dem för de gjorde ett lysande jobb.

När man ska renovera ett våtrum är det viktigt att tänka på att det finns inget sätt att gå tillbaka och göra något två gånger så det måste blir rätt från början och man måste se till att den som utför jobbet vet vad den ger sig in i eftersom man inte vill få fuktskador. Vi ville förvandla vårt badrum till en trevlig och bekväm plats som vi kunde tillbringa lite tid i och det var precis vad vi fick när vi var klara, så vi kunde inte vara nöjdare med den badrumsrenovering som vi fick och av detta företag här i Eskilstuna

Som du kan se på bilderna som ni hittar på Google+ så gjorde de verkligen ett fantastiskt jobb! Det är ett sådant nöje att duscha här nu och jag tror inte att det har funnits ett badrum där jag har sett fram emot att duscha så mycket som jag gör här… medarbetarna hos detta företag kan verkligen sina saker. Men förutom hur snyggt badrummet ser ut så är det bästa fortfarande hur bekvämt och trevligt det är att duscha här och när man kommer upp på morgonen och känner sig trött så blir man genast på gott humör och vaknar till liv i detta vackra rum.