Kanske världens bästa fotograf!

Fotograf i Uppsala! Här kommer ett litet kort tips och lite rekommendationer till alla er följare och läsare där ute som frågat mig här i kommentarfälten på min blogg om jag då möjligtvis eller möjligen skulle kunna ha ett tips om eller kunna rekommendera om en bra och duktig fotograf i Uppsala eller dess omnejd! Jag tänkte att jag här och nu i det här inlägget skulle vilja tipsa om August Järpemo Fotograf & Webbdesigner som är ett företag och en firma som ägs och som dessutom även då drivs av fotografen vid namn August Järpemo! August är en otroligt kunnig, erfaren samt dessutom även en otroligt duktig fotograf som verkligen fångar ens bästa sidor! Jag tycker att ni som vill veta mer om August och hans företag vid namn August Järpemo Fotograf & Webbdesigner ska ta och kika in lite mer på www.augustjarpemo.se! Här finner ni då alltså mer information om August och om hans fotografier och fotouppdrag! Jag rekommenderar som sagt verkligen August Järpemo som fotograf och tycker verkligen att ni ska vända er till honom om ni vill få bra och kunnig hjälp inom foto! I övrigt så vill jag önska er en fantastisk och härlig dag, så hörs vi snart! Ta hand om er tills dess, och må bäst mina kära vänner och följare! Kram på er!